kupski val
Sramota za sve nas 07_ful10


Join the forum, it's quick and easy

kupski val
Sramota za sve nas 07_ful10
kupski val
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sramota za sve nas

Go down

Sramota za sve nas Empty Sramota za sve nas

Postaj by Admin sri stu 13, 2013 8:40 pm

Vidošević pričao o maču i ognju pa dobio vojni stan, a oni koji su ih proživjeli u ratu dobili samo sramotu!
Sramota za sve nas 1_184010
Sramota je da se pri kandidaturi za mjesto predsjednika Republike Hrvatske 2009. godine Vidošević nije sjetio upisati vojni stan u svoju imovinsku karticu. Sramota je da je Vidošević taj stan prodao za 220 000 eura samo godinu dana nakon svoje kandidature, dok su drugi branitelj vratili svoje stanove. Mnogi hrvatski branitelji današ žive kao sirotinja i nemaju ni krov nad glavom. Zašto nije tražio natrag svoj stan u Splitu i ovaj vratio MORH-u u nadi da će biti dodjeljen nekom našem branitelju ili djeci koja su ostala bez oca?

Otkad je Nenad Vidošević završio u istražnom zatvor, na površinu su isplivale razne priče o imovini predsjednika Hrvatske gospodarske komore. Milijune vrijedna vila od 730 kvadrata, skupocijene umjetnine u njegovom "bunkeru", dionice Kraša vrijedne oko 4 milijuna kn, sve to mogli smo naći u Vidoševićevoj imovinskoj kartici. Ipak, hrvatski narod najviše boli ono što u imovinskoj kartici ne piše, a to je stan koji je Vidoševiću dodijelilo Ministarstvo obrane.

Svakom Hrvatu koji je čuo za taj stan trebala je poteći suza od srama. Prisjetimo se malo ove priče ispunjene nemoralom i nepoštenjem. Stan od 153 kvadrata je Vidoševiću dodijelio pokojni ministar Gojko Šušak za "posebne zasluge" koje i dalje ostaju misterij hrvatskoj javnosti. Šušak je iskoristio svoje diskreciono pravo da stan u Korčulanskoj ulici u Zagrebu 1994. godine dodjeli nekome tko nije ratni invalid, branitelj ili udovica Domovinskog rata. Sramota!

Nije sramota što je Vidošević dobio stan. Bila su teška vremena i možda je Vidošević zbilja učinio puno za državu, bez da mi to znamo. Sramota je da se pri kandidaturi za mjesto predsjednika Republike Hrvatske 2009. godine Vidošević nije sjetio upisati ga u svoju imovinsku karticu. Sramota je da je Vidošević taj stan prodao za 220 000 eura samo godinu dana nakon svoje kandidature, dok su drugi branitelj vratili svoje stanove. Mnogi hrvatski branitelji današ žive kao sirotinja i nemaju ni korv nad glavom. Za svo to vrijeme Vidošević priča da je taj stan dobio u zamjenu za stan od 60 kvadrata u Splitu te da je čak nadoplatio 40 000 maraka. Ne zvuči baš kao poštena zamjena, ako je za stan dobio preko 1.5 milijuna kuna. Zašto nije tražio natrag svoj stan u Splitu i ovaj vratio MORH-u u nadi da će biti dodjeljen nekom našem branitelju ili djeci koja su ostala bez oca? Branitelji neće dobiti odgovor na ovo pitanje.

U ime onih koji se sjećaju Vidoševićeve izjave da kriminal treba progonit mačem i ognjem postaviti ću još jedno pitanje. Što Vidošević zna o maču i ognju kad ni rata nije vidio? Oni koji su preživjeli oganj, mač, pušku i logore znaju da on nije zaslužio taj stan, već da ga je ukrao iz ruku onih koji ga još uvijek trebaju. Sramota!

Izvor:
dnevno


Sramota za sve nas Sigpic10
Admin
Admin

Sramota za sve nas Admin11

Broj postova : 341
Bodovi : 3811
Join date : 02.09.2013

https://kupski-val.forumhr.com

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.