kupski val
Re-izbor šefova 07_ful10


Join the forum, it's quick and easy

kupski val
Re-izbor šefova 07_ful10
kupski val
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Re-izbor šefova

Go down

Re-izbor šefova Empty Re-izbor šefova

Postaj by zagor pon lis 14, 2013 10:28 am

Ivan Mrzljak ostaje na čelu ViK-a, uskoro odluka o direktoru Čistoće
Radio Karloovac i Karlovački tjednik također moraju raspisati natječaje, ali Grad razmišlja o spajanju tih tvrtki
Re-izbor šefova IcwlRe-izbor šefova Ivan-mrzljak-ostaje-celu-vik-a-uskoro-odluka-direktoru-cistoce-slika-1345204
Ivan Mrzljak i iduće će četiri godine biti direktor karlovačke tvrtke Vodovod i kanalizacija.

 – Obzirom da je bio jedini kandidat koji je podnio pravovaljanu prijavu na javni natječaj, na sjednici Nadzornog odbora je i izabran za direktora tvrtke - kazao je Ivan Uđbinac, predsjednik Nadzornog odbora Vodovoda i kanalizacije.

 Izazovi velikih projekata

 Ivan Mrzljak, koji je u prethodnom mandatu tvrtku uspješno vodio, rekao nam je u razgovoru oko mogućeg kandidiranja za novi mandat da tvrtku u idućem periodu čekaju veliki projekti, od udruživanja, novih EU programa, do drugih velikih investicija.

 Nakon ViK-a, javnim će natječajem do kraja godine nove direktore tražiti gradske tvrtke Čistoća, Mladost, Zelenilo, Karlovački tjednik i Radio Karlovac. Na čelu Zelenila još bi jedan mandat htio biti aktualni direktor Stjepan Turković, dok Dragutin Mikša iz Mladosti odlazi u mirovinu, a pričalo se kako bi ga mogao zamijeniti Tomislav Polić. Hoće li tako biti, bit će poznato nakon izbora, kao i jesu li točne priče da bi novi direktor Čistoće mogao postati Damir Jakšić donedavni uspješan ravnatelj karlovačke Prirodoslovne škole.

 Dogovorene čelne pozicije

 Natječaj za direktora karlovačke Čistoće otvoren je do ponedjeljka, stoga bi i ravnatelj trebao biti poznat do kraja tjedna.

 Naime, čelne pozicije gradskih tvrtki, ali i pročelnika u novim odjelima Gradske uprave, navodno su već dogovorene između HDZ-a i koalicijskih partnera.

 Hoće li se i koje promjene dogoditi na čelnim pozicijama Hrvatskog radio Karlovca i Karlovačkog tjednika, bit će poznato nakon izbora, ali i odluke Grada. Naime, osnivač još uvijek razmatra mogućnost spajanja tih dviju tvrtki. Inkasator, Toplana, ali i kulturne ustanove, ove godine neće birati nove čelne ljude obzirom da im mandati ističu za dvije do tri godine.

Izvor:
Večernji list
zagor
zagor

Re-izbor šefova Mod11

Broj postova : 59
Bodovi : 3089
Join date : 29.09.2013

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.