kupski val
Izgradnja vodovodne i kanalizacijske mreže 07_ful10


Join the forum, it's quick and easy

kupski val
Izgradnja vodovodne i kanalizacijske mreže 07_ful10
kupski val
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Izgradnja vodovodne i kanalizacijske mreže

Go down

Izgradnja vodovodne i kanalizacijske mreže Empty Izgradnja vodovodne i kanalizacijske mreže

Postaj by Admin pet lis 18, 2013 5:39 pm

Izgradnja vodovodne i kanalizacijske mreže na Selcu i Orlovcu pri kraju
U srpnju je tvrtka Vodovod i kanalizacija započela projekt izgradnje fekalne kanalizacije u Ulici Selce i novog vodoopskrbnog cjevovoda od Ulice Banija do kraja naselja Orlovac. Radovi su vrijedni 4,5 milijuna kuna, izvodi ih tvrtka Georad, a za nadzor je zadužena tvrtka Sava d.o.o.
Izgradnja vodovodne i kanalizacijske mreže Oliver10
- Investicija izgradnje fekalne kanalizacije u naselju Selce  u dužini od 767 metara što obuhvaća 33 revizijska okna. Iznosi 914.870,00 kuna, dok izgradnja vodoopskrbnog cjevovoda Selce-Orlovac dužine 4.430 metara iznosi 3.674.083,00 kuna, istaknula je Maja Božić zadužena za odnose s javnošću u tvrtki Vodovod i kanalizacija – Radovi na izgradnji vodovoda i kanalizacije u naselju Selce su završeni, dok polaganje vodoopskrbnog cjevovoda na Orlovcu traje do kraja listopada. Trenutno je u pripremi dokumentacija za zahtjev za izdavanje uporabne dozvole za zahvat građenja fekalne kanalizacije, a nakon zahtjeva će uslijediti i tehnički pregled, dodala je Božić.

Od početka radova za promet je bio djelomično, a potom i potpuno zatvoren dio ceste D-36 od križanja s Ulicom Banija do križanja s lokalnom cestom kroz Selce. Ta je cesta ujedno i obilaznica već oko dva mjeseca za sve koji žive u tom dijelu.

Budući da su radovi što se tiče postavljanja i spajanja kanalizacijskog sustava završeni, a bliže se kraju i radovi izmjene vodoopskrbnog cjevovoda, na redu su Hrvatske ceste u čijoj je nadležnosti popravak i asfaltiranje prometa, kako bi cesta opet  mogla biti puštena u promet. Svi koji svakodnevno voze ovim pravcem nadaju se da će to biti uskoro. Također lokalnom cestom je zabranjen promet kamionima, koji pak moraju voziti obilazno preko Orlovca i mjesta Pojatno.

Izvor:
Karlovački tjednik


Izgradnja vodovodne i kanalizacijske mreže Sigpic10
Admin
Admin

Izgradnja vodovodne i kanalizacijske mreže Admin11

Broj postova : 341
Bodovi : 3813
Join date : 02.09.2013

https://kupski-val.forumhr.com

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.