kupski val
PRIJEVARA STOLJEĆA KOJU MEDIJI VJEŠTO PREŠUĆUJU 07_ful10

PRIJEVARA STOLJEĆA KOJU MEDIJI VJEŠTO PREŠUĆUJU

Go down

PRIJEVARA STOLJEĆA KOJU MEDIJI VJEŠTO PREŠUĆUJU Empty PRIJEVARA STOLJEĆA KOJU MEDIJI VJEŠTO PREŠUĆUJU

Postaj by zagor on pet ruj 05, 2014 8:56 am

PRIJEVARA STOLJEĆA KOJU MEDIJI VJEŠTO PREŠUĆUJU 1_295606

Bez sumnje malezijski zrakoplov je trebao poslužiti kao "drugo Sarajevo", znak početka III. Svjetskog rata. Netko je Rusima i Ukrajincima na istoku bacio pod noge avion pun leševa pa je to ultimativno bacanje rukavice kao znak početka rata.

Prema detaljnom opisu svjedokinje i fotografijama putnice aviona MH17 koji se srušio iznad Ukrajine, avion je  bio pretrpan starim i već raspadnutim leševima. U pitanju je do sad neviđeni medijski spin potpuno jednak medijskoj obmani oko prvog malezijskog nestalog aviona koji nikada nije pronađen, a više nije sigurno niti da je izgubljen.

Ružno je reći "leševi iz konzerve", ali tako tajne službe označavaju stare leševe koji se inače koriste za razne svrhe, najčešće za isceniranje lažnih katastofa i atentata. Nedavno je jedna svjedokinja dala detaljan opis iz fotografije pada malezijskog aviona MH17 i tako šokirala svijet, preko TV kuće Anna News.

No, tako je svjedokinja samo potvrdila ono što se šuškalo već dugo - leševi su bili stari. I to nije nikakva teorija već stvarnost koja dokazuje da je prevaren i obmanut cijeli svijet jeftinim trikom tajne službe. Toliko jeftinim da nisu najosnovnije dokaze sakrili kako bi prikrili svoju prevaru.

Asfaltirana cesta koja vodi uz selo Grabowo na istoku Ukrajine. Na asfaltu leže dva oveća tijela. Jedan je kao dio trupa sa nogama, a drugi bi mogao biti ruka. Ti djelovi navodno su pali s 10 000 metara visine. U pravilu bi se sa te visine dijelovi tijela smrskala u komadiće i sve bi uokolo trebalo biti puno krvi - ali, krvi ni traga.

Samo lokvice neke  bezbojne tekućine. Voila: Razotkrivanje službene priče o padu aviona MH17. Pođimo redom. Je li uopće nečeg bilo? Ako je, zašto se više ne čuje ni riječi o tom događaju?  Prošlo je dosta vremena, a nitko više ne spominje "crnu kutiju" i sl. Ali, prije svega, gdje su obdukcijski nalazi putnika, koji je uzrok njihove smrti.

Dekompresija, hladnoća, udar rakete? Ili su poginuli pri padu? Ima li tragova eksploziva? Ako ima - kojeg?  Čudno, ništa od toga. Svi šute i nitko više  ne pita! Ozbiljni foreznički nalazi dali bi odgovor na ta pitanja i moglo bi se potražiti krivca: Separatisti, ukrajinska vojska ili Rusija. Uostalom, ozbiljno novinarstvo ozbiljno bi se uhvatilo tog slučaja, padala bi neugodna pitanja, ali ništa od svega toga.

Igrokaz za uveseljavanje

Istina je slijedeća:  Svi ti podaci nakon pada  ne mogu se objaviti jer poginulih nema! Kod pada zrakoplova MH17 radi se o igrokazu za upućene ili, bolje rečeno, o još jednoj isceniranoj laži koja računa na zaboravnost publike i na šutnju medija.

Svjedokinja sa Anna TV - postaje stigla je 20 minuta nakon pada aviona na mjesto nesreće. Svoj devetominutni iskaz potkrijepila je fotografijama. Ovako opisuje dijelove tijela na koje je naišla: "Moram navesti da su dijelovi tijela izgledali više "mokri" nego krvavi, kao da su bili preliveni nekom tekućinom, ali to nije bila krv. Na snimkama se vidi da su ostaci zelenkasti. Pri tom je tamo jako zaudaralo, ali ne na raspadanje - a to su potvrdili i neki drugi svjedoci  - već po paljevini i nečem kemijskom. Bilo je nemoguće duže ostati u blizini  komada razbijenog aviona ili dijela raznesenog tijela, jako je grizlo za oči i smrdilo  na formalin. "Formalin je kemikalija  koja se upotrebljava za konzervaciju leša. "Bilo je kao u  mrtvačnici" - nastavlja svjedokinja - "svi ostaci aviona kao da su bili natopljeni tom tekućinom, bilo je nemoguće zadržati se u blizini dulje od 5 minuta. "Malo dalje od ceste, gdje je ležala većina dijelova tijela,  isto tako se osjetio taj nesnosni miris, ali ipak manje nego u blizini dijelova aviona. Dakle, dijelovi poginulih nisu bili porazbacani, kako bi se očekivalo, nego su ležali skoro kao na hrpi.

Neki mrtvi bili su, doduše, pronađeni u krugu od desetak kilometara, ali većina, navodi svjedokinja bila je na jednom mjestu.

Na mjestu nesreće, pored leševa, bilo je puno mrtvih ptica koje su ležale u lokvama svoje krvi. Ali, krv oko komada dijelova tijela nije se mogla vidjeti, ni na jednom mjestu - tvrdi svjedokinja. Tamo, s njom, bila je prisutna i jedna reporterka koja je do sada vidjela dva mjesta avionske nesreće . "Tu bi trebali biti oceani krvi",  izjavila je, "ali tu nema ni kapi. Trebalo mi je pola sata da se priviknem na to da su to ljudi. Prije je sve izgledalo kao da su lutke iz izloga. Nije bilo lokvi krvi, samo tjelesa u raspadanju", nastavlja svjedokinja svoju priču. "Kao da su iz plastike, žuta plastična tijela. Izgledalo je kao da je iz njih uzvučena sva krv i da su u nešto bila umočena. Posvud razbijene lubanje i raskomadani dijelovi, ali bez i jedne kapi krvi, ni na travi, ni na zemlji ni na asfaltu, nigdje.

"A što je sa djecom?" - pitala je TV novinarka. "Kažu da su polovica putnika bila djeca?"  "Hm, vidjela sam pet - šest dijelova dječjih tijela," odgovara svjedokinja.

"Dakle, većina ipak nisu bila djeca?", čudi se reporterka. "Ni govora, samo dvadesetak tijela imalo je dijelove odjeće na sebi, ostali su svi bili bez odjeće. Ni traga čarapama i sličnim stvarima, samo mnoštvo osobnih karti, neoštećenih. Ne znam kako, ali hrpe drugih papira i dokumenata koji su ležali posvuda, bili su večinom neoštećeni i neogorjeli. Bilo je tu i puno mobitela, tableta, fotoaparata bez i jedne ogrebotine. Mobiteli su se mogli uključiti i mogli smo gledati snimke na fotoaparatima. Zanimljivo je da u niti jednom uređaju kojeg smo pregledali nije bilo snimaka ni fotografija iz 2014. godine. Samo iz 2013., rujan i listopad.

Navodno su mnogi poginuli putnici bili iz Norveške ili Nizozemske. No, svjedokinja kaže: "Pogledala sam skoro svako tijelio. Skoro sva su bili azijatskog tipa. Osobno nisam vidjela ništa što bi upućivalo na europejce. Sve sami Azijati i sl. Dakle, u pitanju je "ne leteći Holandez" kako je TV postaja ANN nazvala svoju emisiju. I još nešto je zanimljivo, jer kako kaže svjedokinja, bilo je puno otvorenih kofera, ali svi su bili sa zimskom odjećom, a avion je navodno letio u Kuala Lumpur gdje je temperatura vrlo visoka, oko 20 stupnjeva.

Iza svih tih dokaza, koje je navela svjedokinja u emisiji, može se zaključiti da su na mjestu nesreće bili stari leševi natopljeni formalinom.
Koja je svrha tog igrokaza?

Bez sumnje malezijski zrakoplov je trebao poslužiti kao "drugo Sarajevo", znak početka III. Svjetskog rata. Netko je Rusima i Ukrajincima na istoku bacio pod noge avion pun leševa pa je to ultimativno bacanje rukavice kao znak početka rata.


  • Autor: Z.K.
  • Photo: Screenshoot youtube
zagor
zagor

PRIJEVARA STOLJEĆA KOJU MEDIJI VJEŠTO PREŠUĆUJU Mod11

Broj postova : 59
Bodovi : 2267
Join date : 29.09.2013

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.